Contact - Bolans
381
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-381,page-child,parent-pageid-418,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-14.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive
 

Contact met BOLANS

Wil je meer weten over de mogelijkheden van BOLANS of veel belangrijker; wat voor jou nodig is om weer in balans te kunnen zijn? Neem dan contact op en we maken samen inzichtelijk wat je daarbij gaat helpen. Dit eerste contact en deze kennismaking met elkaar is vrijblijvend, voor iedereen.

Bellen met BOLANS

Bellen met BOLANS werkt het snelst en is vaak doeltreffender, puur doordat het persoonlijk contact is. Krijg je mij niet direct aan de lijn, spreek dan de voicemail in of stuur een berichtje en ik bel je zo snel mogelijk terug.

Mailen mag ook, ik beantwoord deze op mijn praktijkdagen:

Maandag/dinsdag/donderdag/vrijdag. T: +(31)6-19622193 of M: info@BOLANS.nl.

Eerste Hulp

De eerste hulp in crisissituaties kan levensbepalend zijn. Wanneer jou of je naaste recent hersenletsel of een burnout is overkomen, is advies in je herstelproces van levensbelang.

Hiervoor wordt door BOLANS direct tijd gemaakt, ook al betreft dit het weekend of de avonduren. T: +(31)6-19622193 of M: info@BOLANS.nl.

Bij lichamelijke noodsituaties geldt uiteraard het contact met de spoeddiensten of de huisarts.

Volg BOLANS

Wil je geen persoonlijk contact maar wil je BOLANS wel volgen? Onderaan deze pagina vind je de links naar de socialmedia van BOLANS. Ook kun je je inschrijven voor het ontvangen van artikelen en nieuws over burnout, hersenletsel en lifestyle voor balans. Of lees de blogs over deze onderwerpen op de betreffende pagina’s.

burn out hersenletsel coach groningen
Routeplanner naar BOLANS

BOLANS is gevestigd in het Medisch Gezondheidscentrum Eelde-Paterswolde
(Hoofdweg 155, 9765 CB Paterswolde)