10 adviezen - Bolans
436
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-436,page-child,parent-pageid-379,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-14.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

10 adviezen voor balans

Adviezen zijn er om iemand persoonlijk te kunnen ondersteunen, waardoor adviezen eigenlijk altijd verschillen van elkaar. Zeker wanneer het de gezondheid betreft en het gevoel daarbij aangesproken wordt. Toch zijn er bij onbalans veel adviezen die in de praktijk overeenkomen met elkaar.

 

Veel onbalans wordt veroorzaakt doordat er op de signalen van het lichaam niet goed gereageerd wordt. Immers zijn bijvoorbeeld ‘werkdruk’, ‘hoogte van de emotionele belastbaarheid’, ‘mate van betrokkenheid’ en vele andere meespelende factoren in het leven voor iedereen verschillend. Het gaat er vooral om hoe daar mee om wordt gegaan en dat de gezondheidsgrenzen niet zomaar overschreden worden. Om in balans te kunnen blijven, voor alles dat zich aandient in het leven.

BOLANS geeft 10 adviezen om onbalans te voorkomen, waarbij voorop staat dat je bewuster wordt van jezelf en van je lichaam.

Voorkom onbalans: 10 adviezen 

Als je niet wilt overleven, maar wilt leven; zorg dan dat je je leven en je gezondheid serieus neemt. Velen nemen dagelijks uren de tijd om hun werk, hun gezin en hun verdere omgeving serieus te nemen, maar nemen weinig tijd voor zichzelf .

De volgende 10 adviezen zijn er om balans te leren te begrijpen, zodat je onbalans kan voorkomen >  Lees verder..

Aan de slag?  Blijf dicht bij jezelf 

Van iedereen om je heen, persoonlijk en professioneel, ga je bij onbalans veel adviezen ontvangen. Blijf daarbij aanvoelen welke adviezen goed bij je passen en hoe en op welk moment je die gaat toepassen.

Vind op de website van BOLANS meer informatie over de werking van je lichaam en de wisselwerking met je mentale en persoonlijke gesteldheid. Onder ‘Burnout’ en ‘Hersenletsel’ staan veel inzichten die ondersteunend kunnen zijn in jouw proces om in balans te zijn. Bij ‘Nieuws’ en ‘Blogs’ vindt je verdiepende informatie en inzichten.

Neem voor extra uitleg en voor persoonlijke adviezen contact op met BOLANS. Dat contact is kosteloos, evenals het eerste gesprek met BOLANS waarin we gelijk al aan de slag gaan met jouw balans.

Leer over balans in jouw leven   >