Kosten BOLANS - Bolans
638
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-638,page-child,parent-pageid-379,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-14.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive
 

Kosten BOLANS

Het eerste contact en het eerste gesprek met BOLANS zijn kosteloos, voor iedereen. Daarna bepalen we samen wat voor jou werkt, wat voor  jouw balans nodig is en hoe BOLANS gaat ondersteunen daarin.

De lifecoaching-sessies die daarop volgen duren gemiddeld 1 tot 1.5 uur, maar er zijn ook sessies mogelijk van 30 minuten.  Elk persoonlijk proces en dus ook elk coachingtraject ziet er daardoor anders uit. Hoe jouw traject er ook uit gaat zien, er zijn diverse mogelijkheden voor vergoeding daarvan.

Vergoeding door werkgevers

De lifecoaching-trajecten van BOLANS worden volledig vergoed door de meeste werkgevers. Onbalans heeft veel invloed op je gezondheid, persoonlijkheid en flexibiliteit. En daarmee eveneens op jouw werkzaamheden, je collegialiteit en rol binnen een bedrijf. Daarnaast is het belangrijk dat vergaande klachten zoals overspanning en burnout en andere lichamelijke en geestelijke klachten voorkomen kunnen worden. Jouw gezondheid staat bij hen voorop. Veel werkgevers zijn doorgaans goed verzekerd voor professionele hersteltrajecten bij onbalans in de gezondheid van hun werknemers. Wanneer je huisarts of arbo-arts betrokken is bij jouw onbalans, dan zal hij of zij eveneens verergering van je klachten willen voorkomen en je positief adviseren om professionele begeleiding te vinden.

Vergoeding door instanties

De lifecoaching-trajecten van BOLANS kunnen vergoed worden door het UWV, het PGB via je gemeente, de Arbo-dienst of je verzekeraar. Deze mogelijkheden zijn vaak situatieafhankelijk en worden op basis daarvan toegekend. Laat je goed informeren en ga na wat er in jouw persoonlijke situatie mogelijk is.

Jouw coachingtraject

Wil je meer weten over de trajecten van BOLANS, over vergoedingen en kosten, of veel belangrijker; over wat voor jou nodig is om weer in balans te kunnen zijn? Neem contact op met BOLANS en we maken inzichtelijk wat jou daarbij gaat helpen.

Leer over balans in jouw leven   >