Verhalen van Cliënten van BOLANS - Referenties - Bolans
2983
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-2983,page-child,parent-pageid-108,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-14.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Verhalen van Cliënten van BOLANS

Elk burnout-proces is een uniek proces. Een proces waarin je je fysieke en mentale grenzen persoonlijk leert kennen. Je leert ze te begrijpen, te waarderen en ze langzaam opnieuw te verleggen. 

Bij BOLANS hebben al vele mooie herstelprocessen hun weg gevonden. Het zijn levensverhalen geworden die cliënten hier op deze pagina kort zullen delen, om anderen te steunen in hun herstel en inzicht te geven in de coaching-trajecten bij BOLANS.  

Lees hieronder de verhalen van Jildou en Marieke. Begin 2023 volgen meer mooie levensverhalen over herstelprocessen van BOLANS-cliënten.  

Mijn Verhaal

‘Direct inzicht in wat mijn lijf me vertelde’

Jildou (40), burn-out in 2020-2021, voormalig Merchandiser & Evenementbedrijf-partner

“In eerste instantie was ik voor mijn partner op zoek naar iemand die hem kon helpen omdat hij letterlijk was ingestort en ik niet wist hoe ik hem kon helpen. Na ruim een jaar zelf alle ballen hoog proberen te houden stortte ik ook in. De grootste oorzaak was altijd alles doen voor anderen en mezelf op de laatste plek zetten. Ook heel hard doorwerken om alle ballen hoog te houden en denken dat je dat allemaal aan kan. Het besef kwam pas toen ik instortte en zelf hulp kreeg.

Mirel gaf in die eerste periode direct inzicht over wat mijn lijf me vertelde en waarom mijn lichaam dat deed. En hierbij de juiste tools om hier goed mee om te gaan. Ik leerde alles veel beter te begrijpen, wat erg hielp bij de acceptatie. Oefeningen om rust in je hoofd te krijgen en te ontspannen. De signalen van je lijf op tijd leren herkennen, en het trainen van je hersenen na een lange periode stil te hebben gestaan, stap voor stap. Mirel leerde me voor mezelf te kiezen en dat alles op mijn tempo mag.

Met BOLANS hebben we twee waardevolle trajecten gedaan. In het traject van mijn partner steunde ze mij ook, door me erbij te betrekken en de zwaarte langzaam weg te nemen. Mijn eigen proces kreeg daarna de ruimte. Ik had via het traject van mijn partner al veel geleerd, dus toen ik zelf instortte wist ik al goed hoe te handelen. In het tweede traject met Mirel wilde ik na een periode van rust en herstel weer in balans komen en dit op een juiste manier doen. Haar hulp bij hoe om te gaan met de werkgever en bedrijfsarts in die periode is heel belangrijk geweest. Ik heb afscheid genomen van mijn huidige werkgever en ben op zoek gegaan naar een baan die ik echt leuk vond en blij van werd. Ik voel me goed en leef een stuk intenser.”

Mirel, bedankt voor alles wat jij ons afgelopen jaar hebt gebracht. Heel veel succes met je prachtige bedrijf BOLANS. Liefs van ons beiden    ҉

Meer Levensverhalen? 

Mijn Verhaal

‘De invloed die ik zelf op mijn brein had in mijn burn-out’

Marieke (52), Zorgverlener, burn-out in 2020-2021

Door overbelasting in draagkracht & draaglast, chronische stress en heftige omstandigheden in mijn familiesfeer, raakte ik mezelf letterlijk en figuurlijk kwijt. Toen mijn lijf aan de noodrem trok besefte ik me dat ik als zorgverlener niet meer beschikbaar kon zijn voor anderen. Ik had te weinig geluisterd naar mijn eigen signalen.

Lees verder..

Jouw burn out-herstelproces

Neem contact op met BOLANS en we maken samen inzichtelijk wat voor jou nodig is om te herstellen. Deze eerste hulp die geboden wordt in het gesprek dat daarna volgt met BOLANS is kosteloos. Het traject dat aansluitend plaatsvindt wordt doorgaans 100% vergoed. Lees meer over de kosten van BOLANS >

burn out hersenletsel coach groningen

Leer over balans in jouw leven   >