BALANS–Netwerk® - Bolans
649
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-649,page-child,parent-pageid-418,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-14.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive
 

Om in balans te komen heeft iedereen specifieke aandachtspunten in zijn proces. Vaak is extra verdieping nodig om die punten blijvende aandacht te kunnen geven, zodat ze een onderdeel van je leven en levensstijl kunnen gaan vormen. Kennis, inzichten, oefeningen en herhaling maken van een zwakte een sterkte. Specialisten en ervaringsdeskundigen kunnen dat proces ondersteunen. Op het juiste punt in je herstelproces en waar nodig, kunnen na samenspraak sessies op een specifiek verdiepingsgebied ingezet worden.

Daarvoor werkt BOLANS samen met professionals uit haar BALANS-Netwerk®. Voor hen staat jouw balans centraal: fysiek, mentaal en persoonlijk. Het zijn positieve disciplines die het zelfherstellend vermogen verrijken en ondersteunen. Het BALANS-Netwerk® wordt binnenkort uitgebreider gepresenteerd op deze website.

Wil je meer weten over het BALANS-Netwerk® en haar mogelijkheden, neem dan gerust contact op.

Leer over balans in jouw leven   >