Kosten BOLANS - Bolans
627
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-627,page-child,parent-pageid-377,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-14.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive
 

Kosten BOLANS

De kennismakingsessie met BOLANS, met daarin al de eerste hulp bij NAH, is vrijblijvend. Na deze kennismaking wordt vaak een eerste traject van ongeveer 6 sessies van 30, 60 of 90 minuten ingezet. 

De coachingtrajecten bij NAH door BOLANS worden volledig vergoed door de meeste werkgevers. Ook zijn er vergoedingen mogelijk via de gemeente en overheid.

Vergoeding door werkgevers

De professionele hersenletsel-coachingtrajecten van BOLANS worden volledig vergoed door de meeste werkgevers. Het herstel na NAH en de mogelijke re-integratie staat ook bij hen voorop. Veel werkgevers zijn verzekerd voor specifieke gezondheidsbegeleiding, zoals het begeleiden van de onbalans die door hersenletsel is ontstaan. Daarnaast zijn zowel werkgevers als Arbo-artsen en (huis)artsen vaak positief betrokken bij het tot stand komen van de specifieke hersenletsel begeleiding.

Vergoeding door instanties

Specifieke coachingtrajecten bij NAH kunnen door middel van de subsidieregeling Wlz of een aanvraag Wmo (PGB)  bij je gemeente, vergoed worden. Beiden mogelijkheden zijn situatieafhankelijk. Als je inkomsten via de overheid zoals het UWV lopen, dan zijn er eveneens regelingen voor het vergoeden van specifieke coachingtrajecten bij NAH. Ga na wat er in jouw persoonlijke situatie mogelijk is.

Eigen bedrijf/ZZP

De meeste verzekeringen die zelfstandigen afsluiten voor ziekte en arbeidsongeschiktheid vergoeden ook specifieke coachingtrajecten bij NAH. Ga na wat er in jouw persoonlijke situatie mogelijk is.

Zorgverzekering

Steeds meer worden specifieke coachingtrajecten bij NAH geheel of gedeeltelijk vergoed door diverse zorgverzekeraars. Ga na wat er in jouw persoonlijke situatie mogelijk is.

Jouw traject

Wil je meer weten over de trajecten van BOLANS, over vergoedingen en kosten, of veel belangrijker; over wat voor jou nodig is om te kunnen herstellen? Neem contact op met BOLANS en we maken inzichtelijk wat jou daarbij gaat helpen.

Leer over balans in jouw leven   >