Behandelwijze BOLANS - Bolans
637
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-637,page-child,parent-pageid-379,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-14.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive
 

Behandelwijze BOLANS bij lifecoaching

De pijlers van BOLANS zijn gebaseerd op De balans-methode®. In de behandelwijze vormt deze methode het uitgangspunt. De balans-methode® richt zich op het behandelen van onbalans in zijn compleetheid, zoals jij als mens ook compleet bent. Daarbij maken we gebruik van inzichten uit de moderne en klassieke psychologie, hedendaagse medische onderzoeken, mindfulness en vele technieken voor bewustwording en balans. Met als doel in balans te komen, jouw eigen unieke balans.

Je denkpatronen zullen veranderen, evenals de zaken die je elke dag opnieuw energie kosten. We gebruiken effectieve oefeningen en structuren voor balans in zowel je hoofd als in je lichaam.

BOLANS-sessies

Jouw balans staat voorop, dus BOLANS coacht op de manier die daar het beste bij aansluit. Daarom worden de vorm en inhoud van de sessies, de locatie en het traject zelf daarop afgestemd. Ook als je verder weg woont. We beginnen bij jou in je eigen omgeving, dat is namelijk de plek waar jij je het meest op je gemak voelt en daar heeft coaching het beste effect. Wanneer we verder in je proces zijn kunnen sessies ook bij BOLANS zijn; op de veranda of lopend door de velden en landerijen. Wandelgesprekken zijn minder belastend, doordat het lichaam in beweging is worden spanningen direct gereduceerd. De tijdsduur per sessie stemmen we af op wat werkt voor jou op dat moment. Meestal zal dit 1 tot 1.5 uur zijn, maar ook 30 minuten is mogelijk. Persoonlijk herstel staat voorop, daardoor zal elk coachingtraject er anders uit zien.

Extra ondersteuning

Wanneer extra ondersteuning voor deze nieuwe balans nodig is, werkt BOLANS samen met professionals uit haar BALANS-Netwerk®. Voor hen staat jouw balans centraal: fysiek, mentaal en persoonlijk. De geboden hulp en de aanpak daarvan gaat in goed overleg met elkaar.

Jouw balans-traject

Neem contact op en we maken samen inzichtelijk wat voor jou nodig is om weer in balans te zijn. Dit eerste gesprek met BOLANS is kosteloos, voor iedereen. Het traject dat aansluitend plaatsvindt wordt doorgaans volledig vergoed door werkgevers. Lees meer over de kosten van BOLANS >

Leer over balans in jouw leven   >