10 adviezen - Bolans
453
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-453,page-child,parent-pageid-377,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-14.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

10 Adviezen bij hersenletsel

Adviezen zijn er om iemand persoonlijk te kunnen ondersteunen, waardoor adviezen eigenlijk altijd verschillen van elkaar. Zeker wanneer het de gezondheid betreft en het gevoel daarbij aangesproken wordt. Toch zijn er bij hersenletsel veel adviezen die in de praktijk overeenkomen met elkaar.

 

Het hersenletsel dat voor onbalans zorgt is voor iedereen verschillend. Maar dat die onbalans zijn uitwerking heeft zowel fysiek als mentaal en persoonlijk, is voor iedereen nagenoeg gelijk. Om op die drie gebieden zo goed mogelijk te kunnen herstellen, staat voorop dat je bewuster wordt van jezelf en van je lichaam. Zodat je de wisselwerking daartussen beter leert te begrijpen en zelf het herstelproces daardoor goed kan ondersteunen.

BOLANS geeft 10 adviezen voor wanneer je hersenletsel is overkomen.
Lees verder..

Jouw wijze 

Van iedereen om je heen, persoonlijk en professioneel, ga je bij onbalans door hersenletsel veel diverse adviezen ontvangen. Blijf daarbij aanvoelen welke adviezen goed bij je passen en hoe en op welk moment je die gaat toepassen. Op je eigen wijze.

Vind op de website van BOLANS meer informatie over de werking van je lichaam en de wisselwerking met je verstand en persoonlijkheid. Onder ‘Lifecoaching’ en ‘Burnout’ staan eveneens veel inzichten die ondersteunend kunnen zijn in jouw proces. Bij ‘Nieuws’ en  ‘Blogs’ vindt je verdiepende informatie en inzichten.

Neem voor extra uitleg en voor persoonlijke adviezen contact op met BOLANS. Dat contact is kosteloos, evenals het eerste gesprek met BOLANS waarin we gelijk aan de slag gaan met jouw onbalans.

Leer over balans in jouw leven   >