Over BOLANS - Bolans
418
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-418,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-14.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive
 

Over BOLANS

Je leven in balans. Je hoofd vertaalt wat je denkt en wat je voelt, van binnen en van buiten. Een prachtige bol die zich het fijnst voelt als hij in balans is. Dat is BOLANS. 

BOLANS is de coachingpraktijk van Mirel Bosman. Als deskundig en gecertificeerd PL-coach ben ik gespecialiseerd in het coachen van mensen; in hun leven, met een burnout of met hersenletsel (NAH). Lifecoaching en De balans-methode® vormen de basis van alle coachingsessies bij BOLANS. Maar ook technieken uit de moderne psychologie, inzichten uit hedendaagse medische onderzoeken en de neuropsychologie, mindfulness en vele andere professionele technieken en vaardigheden dragen bij aan de sessies. Met maar eén doel; dat het zijn doel dient. En dat ben jij.

De balans van BOLANS

Mijn eigen balans bestaat uit een mooie range van levensaspecten en talenten. Highlights zijn; mijn bovengemiddelde interesse voor mensen, mijn hoogsensitiviteit (HSS) met een sterke drive, commerciële talenten, creativiteit, energie & enthousiasme, humor, liefde voor natuur, passie voor mijn gezin, aanbidder van rust en nieuwe vormen van ontspanning, avonturier & wereldreiziger, ervaringsdeskundige & onderzoeker.

Mijn drive

Ik ben een geboren perfectionist, maar in hart en nieren een dromer. Het waarmaken van m’n dromen is altijd mijn missie geweest. En daar ben ik veel te ver voor gegaan, in mijn carrière en in mijn idealen. Mijn zware burnout in 2014 resulteerde in een herseninfarct in 2015. Ik heb geluk gehad destijds en mijn proces heeft me veel gebracht. Ik heb geleerd om los te laten, te waarderen, te genieten en opnieuw te dromen… zonder deadlines. Mijn balans is altijd aan het balanceren, ik vlieg met mijn beide benen op de grond. Ik probeer niet meer te bepalen wat er op mijn pad komt, maar bepaal nu hoe ik er mee omga.

Mijn missie is onveranderd gebleven en met BOLANS breng ik je in contact met dat wat je dichter bij jezelf brengt. Jouw reis die van buiten naar binnen gaat. Om te begrijpen wie jij bent en wat jij nodig hebt om in balans te zijn. Om vrij te kunnen balanceren, zoals op een schommel aan de tree of life.

BOLANS bol

Leer over balans in jouw leven   >