Kosten BOLANS - Bolans
617
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-617,page-child,parent-pageid-108,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-14.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive
 

Kosten BOLANS

Het eerste contact en het eerste gesprek met BOLANS zijn kosteloos, voor iedereen. Daarna bepalen we samen wat voor jou werkt en wat voor je herstel nodig is, en hoe BOLANS gaat ondersteunen daarin.

De coachingsessies die daarop volgen duren gemiddeld 1 tot 1.5 uur. Maar het komt vaak voor dat dit nog een te zware belasting is, daarom zijn er ook sessies van 30 minuten. Elk burn out-herstelproces en dus ook elk coachingtraject ziet er daardoor anders uit. Hoe jouw traject er ook uit gaat zien, er zijn diverse mogelijkheden voor vergoeding daarvan.

Vergoeding door werkgevers

De burn out-coachingtrajecten van BOLANS worden volledig vergoed door de meeste werkgevers. Jouw herstel en re-integratie staan ook bij hen voorop. Veel werkgevers zijn daarnaast goed verzekerd voor professionele hersteltrajecten bij burn out. Arbo-artsen, werkgevers en huisartsen zullen je positief adviseren over de juiste begeleiding en werken samen met jou aan je herstel. De offerte en betaling van het coachingtraject worden wanneer je dat wilt verder afgestemd tussen BOLANS en je werkgever, zodat jij je vooral kan richten op je herstel.

Vergoeding door instanties

De coachingtrajecten van BOLANS kunnen vergoed worden door het UWV, het PGB via je gemeente, de Arbo-dienst of je verzekeraar. Deze mogelijkheden zijn vaak situatieafhankelijk en worden op basis daarvan toegekend. Laat je goed informeren en ga na wat er in jouw persoonlijke situatie mogelijk is.

Jouw traject

Wil je meer weten over de trajecten van BOLANS, over vergoedingen en kosten, of veel belangrijker; over wat voor jou nodig is om te kunnen herstellen? Neem contact op met BOLANS en we maken inzichtelijk wat jou daarbij gaat helpen.

Leer over balans in jouw leven   >