Visie BOLANS - Bolans
647
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-647,page-child,parent-pageid-418,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-14.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive
 

Visie BOLANS

Vanuit de visie dat de fysieke, mentale en persoonlijke balans een geheel vormen en onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, werkt BOLANS. Een verfijnde balans op alle levensgebieden, dat is de basis van De balans-methode®. 

De balans-methode® brengt evenwicht, zoals we daar van nature al over beschikken. Ook wanneer er onbalans is, is er het zelfherstellend vermogen dat iedereen in zijn bezit heeft. Hoe dichter we bij onszelf komen, hoe meer we in evenwicht zijn. BOLANS ontwikkelde De balans-methode® om het zelfherstellend vermogen te ondersteunen en om de wisselwerking tussen het lichaam, denkvermogen en persoonlijkheid inzichtelijk te maken. 

Balans: je natuurlijke evenwicht

Balans is er wanneer jij voelt dat het balanceren even stil staat. Wanneer er geen enkel element is dat je uit balans brengt. Verleden, heden en toekomst spelen nu geen rol in hoe jij je voelt. Je zintuigen werken verfijnd, ze ondersteunen je zonder dat ze beïnvloed worden door jouw denken of door de wereld daarbuiten. Alles wordt helder en ontspant. Dit is ‘Flow’. Alsof alle lichten op groen blijven staan. Je zweeft niet, maar je vliegt met je beide benen op de grond. Voor BOLANS is dat gevoel balans, jouw natuurlijke evenwicht. Wanneer dat evenwicht weer jouw basis vormt, dan kun je goed balanceren op de bewegingen van het leven.

De wereld draait om jou

Met het draaien van de aarde, worden alle ritmes wereldwijd in beweging gezet. Ook die van jou
In jouw eigen unieke ritme bepalen verleden, heden en toekomst hoe jij je daarin beweegt
Er staat in al die bewegingen maar 1 ding vast;
Dat is wie jij bent
Jouw prachtige kern, dat is waar het in de wereld om draait

 

Net als de kern van de aarde, is jouw kern een onuitputtelijke energiebron
Vindt elk moment weer de weg naar jouw kern,
en je kunt zelf ritmes in beweging zetten
en vrij bewegen van verleden, heden en toekomst

 

–  BOLANS  –

Leer over balans in jouw leven   >