Voor werkgevers & professionals - Bolans
651
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-651,page-child,parent-pageid-418,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-14.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Voor werkgevers & professionals

BOLANS werkt nauw samen met werkgevers en professionals om cliënten optimaal te begeleiden. Herstel en re-integratie staat voorop en daarvoor wordt met elkaar een professioneel adviserende verstandhouding aangegaan. 

Samen zijn we betrokken bij een belangrijk (herstel)proces, dat vaak veel invloed heeft op iemands leven. BOLANS zorgt voor een goede balans in deze betrokkenheid, zodat voor alle betrokkenen dit proces kan versnellen.

Kosten BOLANS

In goed overleg met de cliënt wordt bepaald wat voor dit hersteltraject nodig is. Doorgaans wordt een eerste traject ingezet van 6 sessies die variëren van 30 minuten tot 1.5 uur, afhankelijk van de belastbaarheid. Elk herstelproces en dus ook elk coachingtraject ziet er daardoor anders uit. De offerte en betaling van dit traject worden na toestemming van de cliënt verder afgestemd met de werkgever, zodat de cliënt zich kan blijven richten op het herstel.

Coachingtrajecten bij bedrijven

BOLANS coacht met technieken die gericht zijn op het herstellen van balans. Balans in teams, op de werkvloer en op managementniveau. De trajecten worden individueel ingezet, met een gemeenschappelijk doel voor balans binnen het bedrijf. De afsluitende gezamenlijke sessie werkt ondersteunend aan het vooraf gestelde doel.

Meer weten?

Neem contact op met BOLANS over de mogelijkheden van de coachingtrajecten, de werkwijze, kosten en kennismaking.

Leer over balans in jouw leven   >