Onderzoek - Bolans
653
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-653,page-child,parent-pageid-418,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-14.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive
 

Onderzoek 

Iedereen krijgt er in zijn leven mee te maken, onbalans. In ons leven balanceren we met alle levenszaken die zich aandienen. Hoe je ermee omgaat, bepaald wanneer je weer terugkomt in je balans. 

Wanneer je langer in onbalans bent, ontstaan er klachten. Maar soms ontstaan klachten plotseling. Ernstige klachten, zoals hersenletsel of een zware burnout zorgen dat iemand een nieuw leven tegemoet gaat.

Preventie

Wereldwijd wordt er veel onderzoek gedaan naar de oorzaken van onbalans die zware klachten teweeg brengen. Preventie is daarbij de belangrijkste reden. Dergelijk onbalans is daarnaast behoorlijk kostbaar voor verzekeringsmaatschappijen en voor werkgevers, doordat het herstel vaak veel tijd in beslag neemt. Het treft mensen in hun compleetheid; fysiek, mentaal en persoonlijk. En dat is lastig schakelen voor de vele instanties en instellingen die daarbij in beeld komen. In onderzoek, behandeling en in preventie.

Actief onderzoek

BOLANS is actief in onderzoek naar burnout en hersenletsel. De compleetheid van oorzaken en gevolgen, de relatie tussen burnout en hersenletsel en de preventie van burnout en NAH. Door de samenwerking met eerste en tweedelijns hulp, medische disciplines, Arbo-artsen, werkgevers, het BALANS-Netwerk® en iedereen die Niet Aangeboren Hersenletsel heeft of een burnout is overkomen, kunnen NAH en burnout de juiste aandacht krijgen.

Geef burnout en NAH een gezicht

Neem contact op met BOLANS om bij te dragen aan de bekendheid van de onzichtbare gevolgen, de preventie en de behandeling van NAH en burnout. Met jouw inzichten, professioneel of persoonlijk, krijgen burnout en NAH een gezicht

Herstel van de hersenen

Leer over balans in jouw leven   >